Groningerstraat 176-178
9402 LN ASSEN
Tel: 0592-346880
Email: info@suurmeijer-assen.nl

Technisch Bureau Suurmeijer is CO-vrij gecertificeerd!

Al onze monteurs zijn geslaagd voor zowel een theorie-als praktijkexamen voor het benodigde vakpaspoort, onze organisatie heeft een audit van keuringsinstituut KIWA met succes doorlopen, waardoor wij met trots mogen zeggen dat wij in het register gasverbrandingsinstallaties van de rijksoverheid zijn opgenomen. Wij zijn vanaf heden een CO-vrij gecertificeerd bedrijf die werkzaamheden mag verrichten conform de gasketelwet aan gasverbrandingsinstallaties.

Doel van deze nieuwe eisen is om ongelukken met koolmonoxide te voorkomen. Helaas zijn er jaarlijks in Nederland nog 10 tot 20 doden en 200 ziekenhuisopnames door koolmonoxidevergiftiging en uit onderzoek van de Onderzoeksraad voor Veiligheid is 45% hiervan door ongevallen met koolmonoxide door de cv-installaties.

Vanaf 1 april 2023 zijn eigenaren van een cv-ketel, geiser, gashaard/kachel verplicht om een CO-vrij gecertificeerd bedrijf in te schakelen voor installatie, onderhoud en reparatie. Deze regels zijn vastgelegd in de bouwregelgeving van de overheid.

Zelf klussen of een niet gecertificeerd bedrijf inhuren is niet meer toegestaan en zelfs strafbaar.

Dit CO-vrij certificaat wordt jaarlijks getoetst in de praktijk, wordt gecontroleerd of wij aan de wettelijke eisen blijven voldoen, onze meetapparatuur voldoet en gekalibreerd is en de opleidingen van onze medewerkers up to date is.

Tot circa 250 Euro voordeel bij aankoop van een cv-ketel en airco.

Iedereen wilt slimmer, beter en duurzaam verwarmen. Maar wat als je nĂș een nieuwe cv-ketel nodig hebt? Kies dan voor een Remeha hybrid ready cv-ketel. Nu tot 250 euro cashback* bij aanschaf van een cv-ketel (Tzerra Ace, Avanta Ace of Calenta Ace) in combinatie met een Remeha Diva Airco.

Door naast je cv-ketel verwarming ook een Remeha Diva Airco te installeren kun je in de koudere maanden specifieke ruimtes, zoals bijvoorbeeld je slaapkamer of werkkamer, verwarmen middels een Remeha Airco. Zo bespaar je op gas en geniet je in het hele jaar door van een optimaal binnenklimaat.

Remeha dubbel voordeel actieproducten - 2023