Groningerstraat 176-178
9402 LN  ASSEN
Tel: 0592-346880
Email: info@suurmeijer-assen.nl

Maatregelen om verspreiding van het Coronavirus te voorkomen

Aangepaste opening kantoor voor bezoekers.

Ons kantoor is geopend van dinsdag t/m vrijdag van 0800-1200 en van 1300 - 1630 uur.

Maandags zijn wij uitsluitend telefonisch en per mail bereikbaar. Voor bespreking offertes kunt u wel voor deze dag een afspraak maken.

Wij kunnen i.v.m. de maatregelen Corona,  2 bezoekers per keer toelaten in ons kantoor.  Uiteraard met in  achtneming van de richtlijnen RIVM.

Mondkapjes liggen klaar voor u en onze medewerkers zullen deze tijdens een gesprek met u ook dragen. Of het gesprek vindt plaats achter een scherm.

Onderhouds- en reparatiewerkzaamheden

Onderhouds- en reparatiewerkzaamheden worden wel uitgevoerd door ons. Het Rijk en de bouw- en technieksector hebben het protocol Samen veilig doorwerken vastgesteld. Wij werken conform dit protocol: Samen veilig doorwerken. Onze binnendienstmedewerkers van de planning zullen u inlichten over de richtlijnen waar zowel u als klant en onze monteur zich aan dienen te houden. Desgewenst kan onze monteur u een exemplaar van dit protocol afgeven. Protocol is tevens een bijlage bij onze mail onderhoudsafspraken. Onze monteurs zijn allen voorzien in hun bedrijfsauto’s van een unit waar zij hun handen kunnen wassen en desinfecteren. 

Tevens hebben zij mondkapjes bij zich, zij zullen deze indien van toepassing qua richtlijnen RIVM dragen of op verzoek van u als klant. 

Om verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan zullen onze medewerkers de volgende (hygiëne)maatregelen nemen (Conform advies RIVM en onze branchevereniging):

 • We schudden geen handen en houden afstand.
 • Wij wassen, drogen en/of desinfecteren regelmatig onze handen grondig.
 • De IPad en telefoon worden regelmatig schoongemaakt met een desinfectie-doekje.
 • Bij niezen of hoesten doen wij dit in onze elleboog.
 • Medewerkers die ziekteverschijnselen vertonen, blijven thuis.
 • Er vindt geen gezamenlijke lunch plaats.
 • Bij twijfel over gezondheid van de klant kan de monteur contact opnemen met binnendienst voor overleg.

 

Offerteopnames

Offerteopnames: beperkte mogelijkheden tot opname, verdere info hierover:  telefonisch via ons kantoor.

 • eTwist

  Met de slimme eTwist thermostaat en gratis eTwist app regel jij je verwarming snel en moeiteloos, waar je je ook bevindt!

  Geen smartphone of tablet? Geen probleem, want met de slimme draai-/drukknop beschik je ook zonder wifi over de volledige functionaliteit

  Lees meer...
 • Remeha qSense

  Met de komst van de qSense wordt het succes van de Remeha iSense in een kleiner jasje voortgezet. De qSense is een eenvoudige, kleine, compacte regelaar máár met dezelfde grootse comfortprestaties als de iSense.

  Lees meer...