Groningerstraat 176-178
9402 LN  ASSEN
Tel: 0592-346880
Email: info@suurmeijer-assen.nl

Ketelvervanging

Is uw CV-ketel ouder dan 15 jaar? Is uw CV-ketel aan vervanging toe?

Een CV-ketel heeft normaal gesproken een technische levensduur van zo’n 15 jaar. Is uw ketel aan vervanging toe, dan is het de moeite waard om een weloverwogen keuze te maken tussen een HR-ketel en een VR-ketel. VR staat voor ‘Verhoogd Rendement’ en HR voor ‘Hoog Rendement’. Een HR-ketel levert méér rendement op dan een VR-ketel. Anders gezegd: een HR-ketel haalt méér warmte uit dezelfde hoeveelheid gas. De HR-ketel doet dat vooral door de condensatiewarmte uit de waterdamp van de rookgassen terug te winnen en opnieuw te gebruiken. Een HR-ketel is meestal iets duurder in aanschaf dan een VR-ketel, maar dat verschil verdient u terug in de vorm van een lagere energierekening.
 

Nederland loopt al jarenlang voorop als het gaat om hoog rendement verwarmingsketels. De HT-technologie is dan ook een Nederlandse vinding, die in heel Europa navolging vindt. In ons land is inmiddels 85 procent van alle CV-ketels die, op dit moment, geïnstalleerd worden een HR-ketel. Toch is er nog veel te doen. Want van het totale aantal CV-ketels die de Nederlandse huizen verwarmt, is nog altijd 40% geen HR-ketel.


U kunt bij ons kiezen uit diverse CV-ketels bijvoorbeeld:

Remeha Avanta serie

Remeha Avanta. Past altijd.

nauwelijks voorstellen dat hij een enorme kracht in zich heeft. De Avanta heeft echter een groot vermogensbereik en levert een luxueuze hoeveelheid warm tapwater waar u maar wilt. Bovendien is deze kleinste Remeha uitermate energiezuinig en ontziet hij het milieu maximaal.

Altijd paraat 
Warmte en warm water moeten altijd beschikbaar zijn. De Remeha Avanta is uitgerust met de speciale Remeha Comfort Master besturing. Deze zorgt ervoor dat de ketel vrijwel nooit dienst weigert. Wel zo prettig! Afhankelijk van het vermogen en het gewenste comfort kunt u kiezen voor de Avanta CW3, CW4 of CW5.


Past overal, ook bij u!

Dankzij zijn compactheid, lichte gewicht en fraaie uiterlijk, kunt u de Remeha Avanta vrijwel overal in uw huis plaatsen. Zo past hij bijvoorbeeld in een keukenkastje of in een verloren hoekje op zolder. Plaatst u de Avanta in het zicht? Dan zorgt de optioneel leverbare afdekmantel ervoor dat alle aansluitingen netjes worden weggewerkt. Geluidsoverlast zal de Avanta u niet bezorgen: het toestel is zeer geluidsarm met weinig starts en stops. De Avanta is niet voor niets de meest verkochte ketel van Nederland. Een prima keuze voor iedereen die van warmte houdt.

 

 

 

Remeha Tzerra serie

Dé nieuwe standaard in kwaliteit


De revolutionaire, in Nederland ontwikkelde én geproduceerde, Tzerra is extreem klein en groots in prestaties. Bewezen Remeha techniek gebundeld in een uniek innovatief concept. Het beste van twee werelden tegen een scherpe prijs.
Met de Tzerra zet Remeha opnieuw dé standaard in kwaliteit. De ketel is geheel anders opgebouwd dan de doorsnee ketel. Losse onderdelen komen samen 
in modules, een belangrijke stap naar nog hogere betrouwbaarheid. Dus gewoon de beste kwaliteit die u kunt krijgen!


De Tzerra is een combiketel voor verwarming en warm water. Er zijn drie Tzerra uitvoeringen in oplopende klassen. Welke het beste bij u past, hangt af van uw woning en verbruik. Heeft u bijvoorbeeld een stortdouche, dan stelt u daar waarschijnlijk hogere eisen aan. Of u nu een appartement of een vrijstaande woning heeft, de Tzerra is de ketel voor u.

Bijna overal te plaatsen
Een groot voordeel van deze mooie ketel is dat hij bijna overal in uw huis te plaatsen is. De Tzerra is zó klein dat hij zo nodig in een keukenkastje past, in dat hoekje onder de trap, of in uw badkamer.

Anders en beter!
Alle belangrijke techniek is geïntegreerd in slechts vier hoofdmodules. Met als resultaat een ketel van uitzonderlijke kwaliteit, waarin de kans op storingen tot een absoluut minimum beperkt is. Wanneer de Tzerra service nodig heeft, kan uw installateur deze door de eenvoudige modulaire opbouw snel oplossen. Een melding van de service kunt u ook aflezen op de iSense of qSense thermostaat.

Perfect geregeld met Remeha iSense of qSense

De slimme Remeha iSense-kamerthermostaat werkt naadloos samen met uw Tzerra cv-ketel. De iSense biedt uitgebreide programmeermogelijkheden via handige, gebruiksvriendelijke scrollmenu's. Er is ook een kleinere Remeha qSense-thermostaat, die u handmatig kunt bedienen. Zowel iSense als qSense krijgen via OpenTherm Smart Power stroom van de Tzerra en hebben dus geen batterijen nodig.

 

En verder uit CV-ketels van de volgende fabrikanten:

      Wij komen vrijblijvend bij uw langs om een offerte te maken! 

Aanvraag voor ketelvervanging

 • eTwist

  Met de slimme eTwist thermostaat en gratis eTwist app regel jij je verwarming snel en moeiteloos, waar je je ook bevindt!

  Geen smartphone of tablet? Geen probleem, want met de slimme draai-/drukknop beschik je ook zonder wifi over de volledige functionaliteit

  Lees meer...
 • Remeha qSense

  Met de komst van de qSense wordt het succes van de Remeha iSense in een kleiner jasje voortgezet. De qSense is een eenvoudige, kleine, compacte regelaar máár met dezelfde grootse comfortprestaties als de iSense.

  Lees meer...