Groningerstraat 176-178
9402 LN  ASSEN
Tel: 0592-346880
Email: info@suurmeijer-assen.nl

Onderhoud & Service

Waarom onderhoud?
Om er zeker van te zijn dat uw verwarming u niet in de steek laat en u altijd over warm water kunt beschikken, is regelmatig onderhoud aan uw apparatuur een must. Uw apparatuur gaat langer mee, werkt efficiënter en dus goedkoper. Uw veiligheid is misschien wel het belangrijkste argument voor goed onderhoud! 

Periodiek uw verwarming- en warmwaterinstallatie laten controleren en schoonmaken is voldoende om zeker te zijn dat alles optimaal en veilig functioneert. Mogelijke lekkages in de apparatuur en de gasleiding worden opgespoord en de ketel wordt grondig gereinigd, afgesteld en gecontroleerd voor een optimaal rendement. 


Het grote voordeel van een onderhoudsabonnement is, dat het onderhoud jaarlijks wordt uitgevoerd en wij de verplichting op ons nemen, eventuele storingen volgens de abonnements-voorwaarden te verhelpen. De storingen worden verholpen door onze eigen 24-uurs servicedienst. Voor storingen, die nog dezelfde dag verholpen dienen te worden, verzoeken wij u telefonisch contact met ons kantoor op te nemen. Bij storingen buiten kantoortijden kunt u ons bereiken via ons storingsnummer. Dit nummer wordt vermeld als u belt met ons reguliere telefoonnummer 0592-346880.

U kunt een abonnement bij ons aanvragen door hier te klikken.
Voor een reparatieverzoek kunt u hier klikken.
 

Controles worden o.a. uitgevoerd voor: 

 • cv-ketel (Solo VR/HR)
 • cv-ketel met warmwatervoorziening (VR/HR)
 • schoorsteenkachel of gevelkachel
 • keukengeiser
 • badgeiser
 • gasboiler (uitsluitend gasgedeelte)
 • luchtverwarming
 • warmte terugwin unit (wtw)*
 • mechanische afzuiging*
* i.c.m. onderhoud c.v.-ketel 

en voor diverse merken ketels, te weten: Agpo, AWB, Brink, Daalderop, Intergas, Nefit, Remeha, Vaillant.

Tijdens het onderhoud c.q. de controle wordt er een toestelrapportage vastgelegd in ons systeem via de mobiele werkbon. In deze mobiele werkbon heeft de monteur tevens inzage in de historie van werkzaamheden aan uw cv-ketel.  

Wij voeren al sinds 1980 onderhouds- en service werkzaamheden uit in Assen en omstreken naar tevredenheid van diverse woningeigenaren, woningcorporaties en Verenigingen van Eigenaren. 

      


 
 • eTwist

  Met de slimme eTwist thermostaat en gratis eTwist app regel jij je verwarming snel en moeiteloos, waar je je ook bevindt!

  Geen smartphone of tablet? Geen probleem, want met de slimme draai-/drukknop beschik je ook zonder wifi over de volledige functionaliteit

  Lees meer...
 • Remeha qSense

  Met de komst van de qSense wordt het succes van de Remeha iSense in een kleiner jasje voortgezet. De qSense is een eenvoudige, kleine, compacte regelaar máár met dezelfde grootse comfortprestaties als de iSense.

  Lees meer...