Groningerstraat 176-178
9402 LN  ASSEN
Tel: 0592-346880
Email: info@suurmeijer-assen.nl

Designradiatoren

Met een designradiator verwarmt u niet alleen uw huis maar maakt u uw interieur hélemaal af. U kiest een designradiator voor de perfecte aanvulling op de decoratie in uw woning. Van klassiek tot modern, voor elk type interieur is een geschikte radiator beschikbaar.


Bij ons op kantoor, in de showroom, hangt een uitgebreide collectie Thermic designradiatoren in diverse kleuren. Tevens hebben wij de beschikking over diverse kleurstalen.

Onderstaande treft u nog een aantal voorbeelden aan. Wilt u verdere informatie, neemt u dan contact op met ons kantoor.

Nieuwe Flatline Collectie!

Streeft u naar een oprechte, pure look zonder veel franje, dan is een radiator uit de FlatLine Collectie een prima keuze.

De FlatLine radiator, met zijn vlakke voorplaat en fraaie afwerking met structuurlak tilt elk eigentijds interieur naar een hoger niveau. Bijzonder is ook dat de FlatLine radiator een watervoerende vlakke voorplaat heeft waardoor de warmteafgifte nog hoger is en hij moeiteloos aangesloten kan worden op lage temperatuursystemen.

Vasco paneelradiatoren zijn niet zomaar radiatoren. Radiator en plaatwerk vormen samen één strak, mooi afgewerkt geheel, waarin ook nog eens unieke verwarmingstechnologie schuilgaat.

Een radiatorconcept dat een hoog rendement verenigt met een compact volume. Verticaal, horizontaal of als plint, altijd discreet en toch volop aanwezig in elke woonomgeving. Speciaal voor de badkamer of keuken zijn er geschikte handdoekbeugels verkrijgbaar.

De volledige FlatLine Collectie is enkel verkrijgbaar in de kleur S600, een fijne witte structuurlak (niet beschikbaar in andere kleuren). 

JAGA, Eyecatchers `From design to art`

Thermic, uniek voor toepassingen in badkamer, keuken, hal en woonkamer

Zehnder, producten op maat voor een comfortabel binnenklimaat

Voorbeelden uit de praktijk

 • eTwist

  Met de slimme eTwist thermostaat en gratis eTwist app regel jij je verwarming snel en moeiteloos, waar je je ook bevindt!

  Geen smartphone of tablet? Geen probleem, want met de slimme draai-/drukknop beschik je ook zonder wifi over de volledige functionaliteit

  Lees meer...
 • Remeha qSense

  Met de komst van de qSense wordt het succes van de Remeha iSense in een kleiner jasje voortgezet. De qSense is een eenvoudige, kleine, compacte regelaar máár met dezelfde grootse comfortprestaties als de iSense.

  Lees meer...