UNETO-VNI

Als erkend bedrijf zijn wij aangesloten bij de branche-organisatie UNETO-VNI. Onderstaand vindt u de Missie en Kerntaken van UNETO-VNI.

Missie en kerntaken UNETO-VNI

Missie
UNETO-VNI zorgt ervoor dat de branche een positief imago heeft. Mensen willen graag werken in deze branche. De ondernemingen worden gewaardeerd door hun innovatieve kracht en probleemoplossend vermogen. Zij behalen een goed rendement. Opdrachtgevers en klanten hebben een positief beeld over de dienstverlening en waarderen de nieuwe concepten die ontwikkeld worden. Het merk UNETO-VNI staat voor integer, betrouwbaar en vakmanschap. 
 
Kerntaken
UNETO-VNI bundelt de belangen van grote, middelgrote en kleine ondernemingen die in de brede zin actief zijn in alle installatiedisciplines en gerelateerde technische detailhandel.

De (collectieve) belangenbehartiging van UNETO-VNI richt zich op:
  • Sociale en juridische zaken
  • Economische zaken
  • Onderwijs
  • Innovatie
  • Onderwijs
  • Interne en externe communicatie
Daarnaast streeft UNETO-VNI naar een actieve rol in de keten van fabrikanten, de groothandel, de woningbouw, utiliteit, industrie, infrastructuur en de maritieme sector alsook de markt voor telecom en data. Het functioneren van UNETO-VNI is natuurlijk afhankelijk van maatschappelijke en technologische ontwikkelingen.

Garantie
Kwaliteit staat bij UNETO-VNI hoog in het vaandel. Zo heeft UNETO-VNI verschillende leveringsvoorwaarden opgesteld die de aangesloten bedrijven gebruiken bij het afsluiten van overeenkomsten.

Door deze voorwaarden zijn klanten onder meer verzekerd van garantie op het geleverde werk en de installaties. Daarnaast zijn klanten ook verzekerd van garantie op afgenomen elektrotechnische producten en de eventuele reparatie hiervan.

Met deze waarborg voor kwaliteit onderscheiden de bij UNETO-VNI aangesloten bedrijven zich nadrukkelijk in de markt.

Kenniscentrum
UNETO-VNI is hét kenniscentrum voor de installatiebranche, de elektrotechnische detailhandel, de overheid en andere belanghebbenden. Kennisontwikkeling en kennisoverdracht stellen ondernemers in de installatiebranche en elektrotechnische detailhandel in staat continu in te spelen op maatschappelijke vraagstukken op het gebied van onder andere veiligheid, zorg, milieu en mobiliteit.

Planningsafspraken

Groningerstraat 176-178
9402 LN  ASSEN
Tel: 0592-346880
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zoeken

Pagina delen

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksLinkedin